Начало ПРОМОЦИИ ПОЛЕЗНО Общи условия Доставки и срокове Гаранция за качество Как да поръчаме? Приятели Контакти

Общи условия

Използвайки сайта KidsModa.bg се счита че Вие приемате и сте съгласни с тези условия. В случай, че НЕ ПРИЕМАТЕ тези общи условия моля, не използвайте този онлайн магазин.

Общи Условия за предоставяне на услуги чрез използване на магазин за електронна търговия www.kidsmoda.bg

ОСНОВНИ ПОНЯТИЯ  При тълкуването и прилагане на настоящите Общи условия, посочените по-долу термини и изрази имат следното значение: „Уебсайт/сайт” е обособено място в глобалната Интернет мрежа,достъпно чрез своя унифициран адрес (URL) по протокол HTTP, HTTPS или другстандартизиран протокол и съдържащо файлове, програми, текст, звук, картина,изображение или други материали и ресурси. Масимо 86 ЕООД е търговското дружество, със седалище и адрес на управление гр.Радомир,жк Арката бл.10. вписано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 203430806, тел.: 0896864059, e-mail:kidsmodabg@gmail.com. KidsModa(www.kidsmoda.bg) е уебсайт за електронна търговия, който е съставна и обособена част от „Масимо 86 " ЕООД - виртуален информационен ресурс в интернет за продажба на стоки от разстояние, които се доставят след изричното им заявяване от страна на клиента.

„Клиент” е всяко физическо лице, навършило 18 години или юридическолице, които са приели настоящите Общи условия. „Профил” е обособена част от www.kidsmoda.bg, съдържащаинформация за клиентa, предоставена от него при регистрацията му и съхранявана от www.kidsmoda.bg , като достъпът до клиентския профил се осъществява чрезвъвеждане на потребителско име и парола. Профилът дава възможност на клиента даразглежда и редактира своите данни, въведени при регистрацията, адресите задоставка, да прави заявки за закупуване на стоки от интернет-страницата заелектронна търговия www.kidsmoda.bg, да променя паролата си за достъп.

„Потребителско име” е избран от клиента уникален код от букви и/или цифри,посредством които той се индивидуализира в www.kidsmoda.bg

„Парола” е избран от клиента код от букви и/или цифри, който заедно спотребителското име го индивидуализира и му предоставя възможността да извършвавалидни заявки за закупуване на предлаганите в www.chochkobochko.com стоки. „Производител” е всяко физическо или юридическо лице, което по занятиепроизвежда стоки в завършен вид като поставя върху стоката, опаковката й иливърху техническата или търговската документация за нея своето име или фирма,свой производствен или друг отличителен знак.

Продукти

Всички предлагани продукти в сайта за електронна търговия KidsModa.bg са с високо качество, предимно от български производители и не на последно място с най-ниските цени.

Регистрация

Посетителят в сайта може да направи (извърши) онлайн покупки само след като се е регистрирал. Регистрацията в сайта KidsModa.bg е напълно безплатна. При попълване на регистрационната форма, потребителя е длъжен да предостави пълни и верни данни относно
неговата самоличност. Потребителя гарантира, че въведените от него данни са верни и пълни.

Цени

Всички посочени цени в уеб сайта са в Български левове (ЛВ.) с включен ДДС за един брой.
Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. При промоция на даден продукт е зачертана старата цена на продукта и е посочена новата по-ниска цена.


Доставки и срокове

Всички доставки се извършват от куриерска фирма  Спиди на територията на Република България. Пратките се изпращат с наложен платеж на сумата която сте закупили стоките в Е-магазина. Когато куриера дойде на адреса, който сте подали за доставка, ще изиска от вас сумата която сте пазарували стоки от нас KidsModa.bg след което ще ви предаде плик. Вътре ще намерите стоките които сте закупили от нас.

Сигурността на доставката е гарантирана на 100%. Всяка пратка от нас до вас клиентите на KidsModa.bg пътува с пълна застраховка.

Всички пратки се изпращат от KidsModa.bg като експресна пратка. За населени места, където няма експресна доставка, се доставят за 2 до 3 дена, според графика на куриерската фирма.

Поръчки направени след 18:00ч. се обработват на следващия работен ден.


Срок на доставката: от 1 до 2 работни дни. Доставката се извършва от  СПИДИ.

 

Доставките са на цени от:

- До офис на Спиди: 3,70 лв.

- До адрес : 6,50 лв.

- За поръчки над  85 лв. безплатна доставакаНачин на плащане

При доставка на място (наложен платеж):
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.Връщане на продуктите

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на четиринайсет работни дни от датата на получаване на стоката.

Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от KidsModa.bg продукти, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия, съгласно Закона за защита на потребителите. KidsModa.bg има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

При връщане на закупени продукти, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Рекламации се приемат по Email, или друг удобен за клиента начин, като той посочва причините за предявената рекламация.

KidsModa.bg си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента.

Отказ на поръчка

Клиента има право да се откаже от подадената заявка за поръчка в рамките на 24 часа от датата на подаването и, като уведоми за това действие по Email или служебните телефони.
Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка да се откаже от сключения договор в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката.
Ако потребителят се откаже в указания срок, следва да уведоми продавача и да върне стоката в нейната оригинална опаковка, с оригиналните етикети, без индикации, че стоката е била употребявана, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин /пране, гладене и др./ и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя.
Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Права и задължения на KidsModa.bg
Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.


Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим по Email или предоставеният от Вас телефон за контакт в рамките на 24 часа.


При повече от две фиктивни или невалидни заявки, невалиден Email адрес или грешен телефон за контакт – KidsModa.bg си запазва правото да блокира потребителя, както и да забрани достъпа по IP адрес.


Настоящите общи условия могат да бъдат променяни едностранно от уеб сайта.


KidsModa.bg си запазва правото да изпраща на регистрираните на уеб сайта потребители незаявени предварително търговски съобщения до потребителите, за да направи запитвания, да провежда анкети или да им предложи реклами и информация на свои или оферирани от други търговци стоки и услуги.


Права и задължения на Клиента

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, Email адрес както и адрес за доставка. Също така да не подава фиктивни или невалидни заявки, да посочи точен адрес за доставка, Email адрес за кореспонденция и телефон за връзка.

 

Детски дрешки KidsModa.bg
Всички права запазени © 2011 - 2021
УЕБ ДИЗАЙН: web.etko.info